Een gezellige zomeravond in Marbella
20-5-2023

Bijna twee jaar geleden hebben we een geweldige avond gehad in Marbella, en veel leden gaven aan dat dit voor herhaling vatbaar was. En dat doen we! We zijn verheugd u te mogen ontvangen in Marbella, waar u een geweldige zomeravond te wachten staat met een optreden van één van de winnaars van het populaire Spaanse tv-programma 'Spain's got talent', de veelgevraagde William Janz met zijn geweldige Julio Iglesias-stem. Uiteraard hebben we een brede muzikale omlijsting. Bryan B. liet tijdens de finale van "The Winner Is" aan heel Nederland zien dat hij letterlijk en figuurlijk de grootste zanger van deze talentenjacht was. Optreden is zijn lust en zijn leven, en dat is maar goed ook, want Bryan B. won meer dan 1 miljoen euro tijdens zijn deelname aan 'The Winner Is!' Bryan B weet zijn toehoorders keer op keer te raken met zijn geweldige stem en charisma. De ondergaande zon, heerlijke wijnen en een viergangendiner maken dit tot een onvergetelijke avond!

Vorstelijke bijeenkomst op Paleis Soestdijk
15-9-2023

Op vrijdagavond 15 september hebben we een netwerkavond op de rode loper op paleis Soestdijk. In de Oranjerie gaan wij met elkaar van een zeer exclusief 4-gangen diner genieten tijdens een feestelijke avond met uiteraard weer mooie muziek.

Prestigieuze gala-avond
25-11-2023

Met een internationaal orkest en twee wereldberoemde artiesten die deze avond speciaal optreden voor ons. Deze avond mag u niet missen!

Tijdens alle activiteiten kunt u interessante mensen ontmoeten waarmee u wellicht zakelijke of andere interesses deelt. Naast het uitbreiden van uw netwerk heeft u de mogelijkheid om bestaande relaties te verstevigen. Het doen van zaken of het bereiken van doelen is tenslotte het streven van de HEEREN van SMINIA.

De netwerkactiviteiten van de Heeren van Sminia staan bekend om goed eten en drinken en het uitnodigen van bekende sprekers. De topevenementen door de HEEREN van SMINIA georganiseerd of bezocht zijn vermaard. Dit kunnen sportevenementen zijn als Ascot Day, Skûtsjesilen, golf, voetbal of Formule 1. Andere activiteiten die nog op ons lijstje staan zijn onder andere exclusieve beurzen als Mipim, LXRY Fair of Tefaf. Wij staan er ook voor open om clinics of een autorace te organiseren. In de zomer is het goed toeven in het hoge noorden en kunnen we Friesland verkennen door middel van een prachtige sloepentocht. Een Beerenburg-, whisky- of wijnproeverij is een leuke toevoeging aan dit evenement. Voor de winterperiode kan het inspirerend zijn om een bezoek te brengen aan succesvolle bedrijven als Lengers Yachts, Gassan Diamonds of Louis Vuitton.

Van tijd tot tijd organiseert de HEEREN van SMINIA een benefietgala waarvan we de opbrengst aan een goed doel schenken. In 2014 werd een opbrengst van €53.540 geschonken aan de Philanthropy Connections. In 2017 en 2019 participeerde de Heeren van Sminia aan het galadiner van stichting Help Direct met als doel de bouw van een school in Sri Lanka voor kinderen met een beperking.  

INTRODUCÉS

Per evenement kunt u in overleg personen introduceren. In alle gevallen graag voorafgaand overleggen met het secretariaat van de sociëteit.

AANMELDEN VOOR ACTIVITEITEN

U zult van alle geplande activiteiten per e-mail op de hoogte gehouden worden. Op het ledengedeelte van de website van de HEEREN van SMINIA kunt u zich aanmelden voor de activiteiten.