Tijdens alle activiteiten kunt u interessante mensen ontmoeten waarmee u wellicht zakelijke of andere interesses deelt. Naast het uitbreiden van uw netwerk heeft u de mogelijkheid om bestaande relaties te verstevigen. Het doen van zaken of het bereiken van doelen is tenslotte het streven van de HEEREN van SMINIA.

De netwerkactiviteiten van de Heeren van Sminia staan bekend om goed eten en drinken en het uitnodigen van bekende sprekers. De topevenementen door de HEEREN van SMINIA georganiseerd of bezocht zijn vermaard. Dit kunnen sportevenementen zijn als Ascot Day, Skûtsjesilen, golf, voetbal of Formule 1. Andere activiteiten die nog op ons lijstje staan zijn onder andere exclusieve beurzen als Mipim, LXRY Fair of Tefaf. Wij staan er ook voor open om clinics of een autorace te organiseren. In de zomer is het goed toeven in het hoge noorden en kunnen we Friesland verkennen door middel van een prachtige sloepentocht. Een Beerenburg-, whisky- of wijnproeverij is een leuke toevoeging aan dit evenement. Voor de winterperiode kan het inspirerend zijn om een bezoek te brengen aan succesvolle bedrijven als Lengers Yachts, Gassan Diamonds of Louis Vuitton.

Van tijd tot tijd organiseert de HEEREN van SMINIA een benefietgala waarvan we de opbrengst aan een goed doel schenken. In 2014 werd een opbrengst van €53.540 geschonken aan de Philanthropy Connections. In 2017 en 2019 participeerde de Heeren van Sminia aan het galadiner van stichting Help Direct met als doel de bouw van een school in Sri Lanka voor kinderen met een beperking.  

INTRODUCÉS

Per evenement kunt u in overleg personen introduceren. In alle gevallen graag voorafgaand overleggen met het secretariaat van de sociëteit.

AANMELDEN VOOR ACTIVITEITEN

U zult van alle geplande activiteiten per e-mail op de hoogte gehouden worden. Op het ledengedeelte van de website van de HEEREN van SMINIA kunt u zich aanmelden voor de activiteiten.