HEEREN KAMER

De HEEREN van SMINIA kunnen tijdens hun lidmaatschap, in overleg met het secretariaat, kosteloos gebruikmaken van de HEEREN kamer voor afspraken en vergaderingen, vijftien personen sitting down, in het Van Sminia Huys. Consumpties zijn voor eigen rekening.

SOUTERRAIN

Het authentieke Souterrain, dat ruimte biedt aan veertig personen in het Van Sminia Huys, met kleine wijnkelder, is tevens kosteloos tijdens het lidmaatschap door leden te reserveren. Consumpties zijn voor eigen rekening.

LUXE SUITES

Eenmaal per jaar mag de HEER van SMINIA met zijn partner een weekeinde of midweek kosteloos gebruik maken van een zeer luxe suite in het Van Sminia Huys, op basis van logies. Voorafgaand aan uw verblijf kunt u uw wensen omtrent uw tijdsbesteding kenbaar maken aan de butler welke uw reserveringen zal maken. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan het bezoeken van restaurants, modezaken, sportwedstrijden, theater of wellness centra. Het gebruik van de suite is overdraagbaar aan uw relaties. Derhalve kunt u toegevoegde waarde bieden en dit kan uw zaken ten goede komen.

RESTAURANT SMINIA HUYS

De HEEREN van SMINIA hebben voorrang bij het reserveren in het sterwaardige Restaurant Sminia Huys. Openingstijden zijn van 12.00 uur tot 22.00 uur. Te allen tijde zal het eerste glas champagne als warm welkom door het Restaurant Sminia Huys aan de HEER van SMINIA en zijn gasten worden aangeboden.